Mladić – fanget

For et par dage siden blev Ratko Mladić fanget i en landsby udenfor Beograd. Hans sag blev hurtig behandlet i retten, og nu befinder han sig i Haag.
Ratko Mladić er den næstsidste person som manglede at blive fanget. Den sidste person, som skal fanges, er Goran Hadžić.
Jeg kan huske da Radovan Karadžić blev fanget. Jeg læste en artikel hos Politiken.dk, hvor der stod, at han var blevet arresteret, og så stod der ikke mere. Jeg begyndte at søge vildt på nettet efter flere oplysninger om hans anholdelse. Det var helt vildt. Jeg ringede til en masse mennesker, skrev til en masse mennesker osv. osv. Det var en glædens nat for mig.
Nyheden om Mladić’s anholdelse kom om morgenen. Jeg kunne simpelthen ikke tro at han var blevet fanget. Det første jeg gjorde var, at sende sms’er til mine venner og veninder i Bosnien. De havde også hørt nyheden, og de var også ekstremt glade. Denne gang var informationsstrømmen meget mere lige til. Informationerne kom som en strøm, og jeg var glad for at kunne have fulgt med fra starten af.

Det er utroligt at de har fanget ham. Gad vide hvordan de gjorde det?

This entry was posted in Bosnisk/Kroatisk/Serbisk, Østeuropa og Balkan. Bookmark the permalink.