Perestrojka.dk siger tak

Perestrojka.dk har eksisteret siden 2006, hvor unge studerende fra det daværende Slavisk og Ungarsk Afdeling, ville have et sted at skrive artikler, dele turoplevelser, boganmeldelser osv. med hinanden. Perestrojka.dk har derefter kørt frem til 2011 og igen i 2015, hvor der er blevet skrevet rigtigt meget. Mange af skribenterne er færdige på universitet eller går ikke længere på afdelingen. Det blev derfor blevet besluttet at “lukke” siden ned. Siden vil dog stadigvæk være tilgængelig på internettet. Hvis der er behov for at kontakte redaktionen, kan det ske på redaktion@perestrojka.dk.

Så er der ikke andet at sige end tak: Tak til Alex, Anne, Iben, Ida, Jesper, Jonas, Louise, Martin, Maria, Mette, Mette Marlene, Nikolaj, Ole, Randi, Rasmus og Tenna.

This entry was posted in Perestrojka. Bookmark the permalink.