Om www.perestrojka.dk

Opdatering d. 11. August

Vi har i redaktionen besluttet at lægge siden på køl pga. manglende tid. Mange af os er også færdige på afdelingen og med universitetet. Hvis nogle fra de slaviske fag ønsker at overtage Perestrojka.dk, skal de bare kontakte os, og vi vil derefter overfører sitet til jer. Vi tjekker stadigvæk e-mail adressen, og den findes på bunden af denne side.

– Netavisen på Afdeling for Østeuropastudier (OES), Aarhus Universitet

Afdeling for Østeuropastudier dækker over fagene Østeuropastudier, Ungarsk, Tjekkisk, Bosnisk-Kroatisk-Serbisk(BKS) og Russisk. Vi driver som studerende vores egen lille netavis, der udgiver, når vi kan overkomme det eller når vi har en gammel opgave, nogle gamle noter, en anmeldelse eller andet liggende, som vi ønsker at dele med andre end blot os selv. Vi skriver om politik, historie, kultur, litteratur, mad, musik, rejser eller de emner vi nu lige har fremme. Eneste krav er, at artiklen skal handle om det, vi betegner som Østlandene.

www.perestrojka.dk er ikke en politisk organisation og drives uafhængigt af Aarhus Universitet. Artiklerne er udtryk for skribenternes egne holdninger.

Hvis I skulle have lyst til at komme med jeres bidrag eller idéer, er I velkomne til at tage kontakt til os.

Se også vores gruppe på facebook, som hedder www.perestrojka.dk

Kontakt os på: redaktion AT perestrojka DOT dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *